dilluns, 6 de juny del 2011

I POESÍADA, EL RECITAL

Benvolguts poetes i poetesses, ahir vam poder gaudir de la I Poesíada pels carrers de Vilafranca després de la remullada intensa que va precedir aquest acte, però que molt respectuosament va aturar just en el moment de l'inici del recorregut com a mostra de respecte cap a la poesia i cap als poetes i poetesses que ens vam combregar en aquell loc.

Malgrat que la climatologia va fer dessistir un gran nombre de públic, podem sentir-nos agraïts per la presència de familiars, vilatans, amics i espontanis que ens van anar acompanyant durant tot el recorregut i per tant en donem les gràcies públicament.

L'ambient va ser distès i molt familiar el que va fer que fos un recital amè i emotiu que en definitiva era l'objectiu d'aquest experiment poètic al carrer. Els sons improvisats que apareixien enmig dels poemes van acabar de configurar la posada en escena de cada poeta dotant-los d'un valor afegit al recital.

Per acabar vam poder celebrar-ho fent un mixt-poema improvisat on cada persona va aportar un fragment d'un poema conjunt que va ser el fi de festa regat amb cava per arrodonir una jornada tan especial.

Moltes gràcies als participants (Santi, Joan, Montse, Marta, Pep, Sandra, Joan, Albert, Josepa, Rafel i Antoni) i als acompanyants d'aquest recorregut!!

EL REPORTATGE

Violant de Bru

4 comentaris:

Antoni Casals i Pascual ha dit...

Un reportatge poètico-turistic. Gràcies per la feina!
Una abraçada.

Rafel ha dit...

Una gran feina i un gran record poètic.

Violant de Bru ha dit...

Moltes gràcies per haver participat d'aquest experiment poètic al carrer!!
Una abraçada!

Anònim ha dit...

...l'Amor ho és Tot...
...Tot és Amor...

___
___
_ _
___
_ _
_ _

Aquesta sensibilitat
que llueix;
aquesta i no un altre.

Aquesta sensibilitat
que llueix
assenyalan que no hi ha camí.

Doncs no hi ha camí
sota els peus
de qui mai trepitja terra.


Moltes gràcies per Ser-hi!
Amb Amor,
Jordi V.