divendres, 28 de maig del 2010

ELS NOSTRES LLIBRES A LES LLIBRERIES


.
.

El llibre de "Poetes a la Xarxa" ja està als aparadors de totes les llibreries de Vilafranca del Penedès. Llibreria Odissea, Llibreria Cuscó i Llibreria Sant Joan.
.
.
És un plaer veure els nostres llibres, els llibres de més de trenta poetes, en un aparador d'una botiga. No cal dir, que hem tingut que pressionar als llibreters, amb estratègies que formarant part del nostre secret. Perquè veure un llibre de poesia en un aparador d'una llibreria no és gens fàcil.
.
.
M'agradaria que en els vostres pobles i ciutats, aquest llibre de poesia, formés part dels aparadors de les llibreries. Normalitzar, simplement, el fet poètic. Fer de la poesia una expressió normal i habitual. Jo crec que es podria fer. Normalitzar: la poesia.
.
.
Pròximament, el llibre estarà en algunes llibreries de Barcelona, especialment a la Llibreria La Central. La presentació del llibre "Poems & Blogs. Poetes a la Xarxa" es farà el dijous 1 de juliol
a la llibreria La Central, de la Raval. Informaren de l'acte més endavant.
.
.
Informar, també, que s'han vengut bastants llibres i que potser amb les properes presentacions, programades a Barcelona, Sant Pere de Riudebitlles i Piera, el llibre quedarà exhaurit.
.
.
El llibre de poetes a la xarxa està generant molt bons comentaris entre el públic i la premsa de la comarca del Penedès... ..... està sent ... i és un èxit.
.

6 comentaris:

onatge ha dit...

És que el llibre ha estat una bona parida amb una millor gestació. Suposo que les estrategies amb els llibreters ha estat tota una metàfora...

Salut i combat.
onatge

Sandra D.Roig ha dit...

Enhorabona!, i moltes gràcies per la part que us toca, a la Violant i a tu.
Sí que fa Il.lusió, ahir vaig estar a l'ODISSEA.
Una abraçada.

Isabel Barriel ha dit...

Enhorabona compartida!

Isabel

Cèlia ha dit...

Un llibre que dóna que ha donat més de 30 alegries! I felicitats per la feina que estan fent la violant i el Santi per difondre el llibre!

MGJuárez ha dit...

Vaig bastant enrederida... però sort de vosaltres que doneu aquestes sorpreses tant encisadores!
Moltes gràcies Violant i Santi, feu una feinada força estimulant per a tots!
Petons,
Montse.

Cabarrofi ha dit...

felicitats a tots !!!

Violant i Santi tinc que donar-vos les gràcies per deixar-me un bocí d'aquest espai i compartir-lo amb grans poetes.

abraçades