dimarts, 11 de maig del 2010

Doble acte literari a l'Escorxador de Vilafranca

Com ja sabeu, el proper 15 de maig, a les 19.00 h. ens trobarem a l'espai de l'Escorxador de Vilafranca del Penedès per a presentar el llibre Poetes a la xarxa, de diversos blocaires poetes, on també col·laboro.

Però una hora abans, al mateix lloc, i convidat per l'Associació Lambrusca contra l'alzheimer, tindré el plaer de fer una lectura d'alguns dels relats breus dels meus diversos reculls.

Jesús M. Tibau

3 comentaris:

onatge ha dit...

Perquè avui és un gran dia!

Una abraçada amb la metàfora d'AVUI.
onatge

ricard99 ha dit...

Avui és el dia del nostre naixement comú! desitjo que la presentació del nostre llibre que hem impulsat amb tanta il·lusió tingui una llarga vida!!! Que vagi bé la presentació, no podré venir però hi penso tot el dia!!! Una abraçada, ricard mirabete

onatge ha dit...

He gaudit plenament amb la lectura que ha fet en Jesús Maria Tibau dels seus contes. I després amb la presentació del llibre i la companyia i coneixença en persona de les persones que he conegut. Vull felicitar a la Violant de Bru per la seva tasca, a la seva germana per l'amor posat al llibre, i a en Santi. Felicitats a tots. Que ens poguem tornar a veure molt aviat.

Una abraçada amb onatge.
onatge