diumenge, 22 de març del 2009

LA TROBADA


Ahir vam celebrar la trobada a Vilafranca de poetes que tenen blog. Va ser un gran dia per a nosaltres ja que vam aconseguir reunir 22 poetes d'arreu de Catalunya i algunes regions d'Espanya. Estem molt contents de la vostra participació i suport, d'haver compartit unes hores de poesia tan diversa i de gran qualitat. D'haver iniciat un projecte que esperem no s'acabi aquí. Tenim nous reptes que ja us explicarem, ara però us deixem amb les imatges que anirem afegint segons les vagi recollint.


Vegeu un fragment de la trobada al youtube proporcionada per Ramon Puig Climent:
1) Intervenció de Ramon Puig Climent


2) Reportatge de la televisió de Vilafranca

Les fotografies de la trobada!!!! Àlbum de fotos

3) Article del setmanari El Demà (gràcies a l'Eva, l'Alegria de la Huerta)

7 comentaris:

Sàlvia ha dit...

Ei, Violant! Quina magnífica idea has tingut al reunir aquest plantell de poetes blocaires. Espero que no sigui la última vegada.

Comprovo llegint els comentaris dels participants que s'ho vareu passar d'allò més bé. Quina enveja em feu!

He aprofitat per a conèixer blocs nous -què guaï!, així que he ficat un enllaç permanent al bloc que editem des de la biblioteca, a més de fer un breu comentari en un post. Pots veure-ho en:

http://bibliopoemes.blogspot.com

Besadetes

Felicitacions i bona primavera poètica per a tots vosaltres, especialment per a tu.

Besadetes

Ramon Aladern ha dit...

Va ser una extraordinària i gratificant experiència, Violant. A més de conèixer personalment molts amics i amigues "virtuals", també destacaria la perfecta organització i la càlida acollida que ens donàreu, tant tu com el Santi. Mil gràcies per tot i crec que tots esperem tornar-hi.

Júlia ha dit...

Gràcies i felicitats, un gran dia!!!

Unknown ha dit...

Violant salut i endavant per la tasca que has dut a terme. Em feu enveja sana de no haver pogut combinar la meva tasca i poder gaudir de la vostra companyia. Espero que algun any caigui en diumenge. Gràcies per haver-me convidat.

Una forta abraçada.
carles vall

Violant de Bru ha dit...

Hola Carles, en certa manera també hi vas participar ja que vaig llegir el teu poema a tots els presents.
Moltes gràcies per haver aportat el teu granet de sorra.
T'esperem l'any vinent!
Una abraçada,
Violant

Isabel Barriel ha dit...

Violant,
Bon recull! Les fotos, els vídeos...

Crec que ho heu fet molt bé tot plegat.
Ha estat una trobada summament profitosa, i quan més ens allunyem de l'esdeveniment, més augmenta aquesta sensació.
A mi m'ha permès conèixer blogs molt interessants, l'existència dels quals fins ara ignorava. Tanmateix, parlar cara a cara amb vosaltres, els i les poetes, ha estat emocionant.
Hi ha un altre vessant que m'agradaria agrair-te: des de dissabte passat em noto més densitat poètica, i no paro d'actualitzar el meu blog!(seria perillós derivar cap el contingut-pallissa... no sé gaire on són els límits...)

Gràcies, i espero repetir.

Gloria Fandos ha dit...

Un dia fantàstic, el de la Trobada, Poetes a la xarxa, gràcies Violant i Santi, tan ben organitzat, un luxe conéxer-vos a tots i a totes, espero repetir l'any vinent, la Violant ens prepararà alguna bona sorpresa...

Una abraçada